محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین
پنجشنبه 22 مهر 1395 :: نویسنده : محب مهدی (عج)
"با عرض تسلیت به مناسبت تااسوعا و عاشورای حسینی.عزاداریهاتون قبول درگاه الهی باشه ان شاالله.التماس دعا"






و در ادامه مطلب...
"به نام خدا"

1لیوان آرد

2لیوان آب

1.5لیوان شکر

پودر هل مقداری

زعفران آب کرده نصف لیوان

گلاب نصف لیوان

روغن به مقداری که روی آرد در حال بو دادن را بگیرد.

روش طبخ:

ابتدا با حرارت کم آرد را بو داده تا حدی که دود نکند و بوی خوبی به مشام برسد.



سپس روغن را به مقداری که روی آن را بپوشاند ریخته .حدود 15 دقیقه با حرارت کم بو داده تا بوی خامی آرد گرفته شده و بوی خوشی به مشام برسد و رنگ آن تیره شود.



در ظرفی جداگانه شکر و آب و زعفران و پودر هل و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر کامل حل شود.



این مواد را توی ظرف اولمان که آرد و روغن بو داده بوده ریخته و حرارت را بلند کرده تا سفت شود.



حدود 1 الی 2 دقیقه بعد سفت میشود.آماده خوردن میباشد


نکته1:از هر لیوانی برای پیمانه استفاده کردید با همان لیوان باقی مواد را اندازه کنید

نکته2:اگر میخواهید کم درست کنید از استکان برای پیمانه استفاده کنید

نکته3:در نهایت میتوانید دقایق آخر خلال بادام درون آن بریزید

نکته 4:اگر آرد 2 لیوان باشد آب باید 2 برابر یعنی 4 لیوان و شکر 1.5 برابر یعنی 3 لیوان باشد.

نکته 5:بهتر است آرد را بعد از بو دادن و قبل از اضافه کردن روغن الک کنیم.

 نکته 6:حتما وقتی روغن را به آرد اضافه کردیم ،حدود ربع ساعتی تفت دهیم تا رنگش تغییر کند.در اینجا هم بوی خامی آرد . هم بوی روغن گرفته میشود.






نوع مطلب :
برچسب ها : حلواها، دسرهای سنتی، نذری، سفره رمضان،
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 1 دی 1395 09:39 ب.ظ
سلام گلی
پس شما چراغ بلاگفا رو روشن نگه داشتید عالیه دستت درد نکنه
راستش من هم توی اون فضا ها نیستم فقط یکم تنبل شدم ان شاالله به زودی برمیگردم واقعا برای بلاگفا حیفه من هم اینجا رو بیشتر دوست دارم موفق باشی گلی
محب مهدی (عج)سلام گلی.واقعامنم یه زمانی بلاگفا بودم ولی بلاگفا با نامردی تمام وبلاگم رو حذف کرد.الان از میهن بلاگ تا حدودی راضیم.خدا رو شکر.اینجا محیطش آرومتره.ان شاالله به زودی دست پر برگردی
دوشنبه 22 آذر 1395 12:29 ق.ظ
سلام عزیز دلم چطوری خوبی دلم براتون تنگ شده بود
راستش یه مدتی نبودم بعد که اومدم مخابرات داشت تلفنا رو تعمیر میکرد یه ده .پانزده روزی قطع بود برای همین نت نداشتم
به به چه کردی مثل همیشه عالی
قبول باشه گلم
محب مهدی (عج)سلام گلی.نبودی یه مدت .خیلی ها رفتن از محیط وبلاگ.اینجا خیلی سرده ولی من وبلاگ رو به اینستا و تلگرام ترجیح میدم
مممنونم عزیز.خیلی خوش اومدی
سه شنبه 27 مهر 1395 08:31 ب.ظ
تو را از مرگ می‌ترسانند! و چه نادانند آنهایی که فکر می‌کنند می‌توانند عاشقان شهادت را از عشقشان بترسانند!
چند راهکار زیبا برای تعجیل در فرج یوسف زهرا
۱) بیاییم هر روز به ایشان سلام کنیم.* ۲) هر روز برای سلامتی ایشان صدقه بدهیم *۳ )خواسته ها و حاجتهایمان را اول به امام زمان بگوییم و به او متوسل شویم *۴ ) برای سلامتی ایشان هر روز چند آیه با معنی بخوانیم* ۵ ) به دیگران یاد بدهیم .
سردار شهید شوشتری
دیروز از هر چه بود گذشتیم،امروز از هر چه بودیم …!! آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز …!! دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود …!! آنجا(جبهه)بوی ایمان میداد و این جا ایمانمان بو !! می دهد…!! الهی : نصیرمان باش، تا بصیر گردیم . بصیرمان کن تا از مسیر برنگردیم و آزادمان کن تا اسیر نگردیم…

اختصاصی پرچم های سیاه شرق

htttps://shargh.us
محب مهدی (عج)با سلام.بسیار زیبا و پرمعنا.ممنون از حضورتان
دوشنبه 26 مهر 1395 09:13 ق.ظ
مثل همیشه عالی و خوشمزه.
محب مهدی (عج)سلامت باشی گلی.ممممنونم.سلام برسون به همه
یکشنبه 21 تیر 1394 08:19 ب.ظ
عجب حلواییی نوش جان التماس دعا
محب مهدی (عج)ممنونم خانمی.محتاجیم به دعا
پنجشنبه 18 تیر 1394 06:57 ب.ظ
سلام عزیزم.به به چه حلوای خوشرنگی شده.نوش جونتون.
واااای چقدردلم حلواخواست ماه رمضونی هنوز حلوادرست نکردم باید پاشم دست به کار شم...
محب مهدی (عج)سلام گلی.ممنونم از لطفتون.آره داغش خیلی میچسبه
چهارشنبه 17 تیر 1394 12:15 ق.ظ
سلام عزیزم خیلی عالی شده طاعات و عبادات قبول باشه
محب مهدی (عج)سلام گلی.ممنونم.همچنین.التماس دعای فراوان
سه شنبه 16 تیر 1394 10:57 ب.ظ
سیلاااااااااام به به اتفاقا منم همین امروز حلوا هویج درست کردم به زودی عکسشو میزارم با اینکه خودم خیلی شیرینی و حلوا دوست ندارم به خاطر داداش های گلم که دوست دارن زیاد درست میکنم . راستی این دو شبه میام قالب وبت واسم باز نمیشه
محب مهدی (عج)سلام گلی.دست همچین آبجی گلی درد نکنه.نمیدونم واسه من مشکلی نداره,شاید سرعت نتت اومده پایین
سه شنبه 16 تیر 1394 07:23 ب.ظ
خیلی خوب بودافرین
محب مهدی (عج)ممنونم خانم خانما
سه شنبه 16 تیر 1394 12:32 ب.ظ
خییلی کامل و عالی توضیح دادی دوست گلم. من هروقت میخام حلوا درست کنم همیشه با میزان سرخ شدن آرد مشکل داشتم و خیلی کم میذاشتم سرخ بشه واسه همین حلواهام کمرنگ میشدن ولی الان با این عکسایی که گذاشتی، کاملن متوجه شدم.
یک دنیا سپاس
تو این شبای عزیزالتماس دعا عزیزم
محب مهدی (عج)ممنونم از شما خانمی.من نزد شما درس پس میدم گلی.التماس دعای فراوان عزیز
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه