محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین
یکشنبه 23 خرداد 1395 :: نویسنده : محب مهدی (عج)


آموزش در ادامه...
"به نام خدا"
مواد لازم:آرد 200 گرم-آب 300 گرم-تخم مرغ 2-3 عدد-روغن جامد 1 ق س-نمک نوک چاقو-شربت بار 1 ق س(از همان شهدی که درست کردیم میذاریم)

مواد لازم برای شربت:3 لیوان شکر،1 لیوان آب،کمی زعفران، 1 ق مربا خوری آبلیمو

تهیه بامیه:
نمک +آب+شربت بار+روغن را مخلوط در ظرفی روی حرارت تا به جوش آید (در تابه ای نسوز)


وقتی جوشید آرد الک شده را به یکباره بهش اضافه کرده و با پشت قاشق مرتب هم میزنیم.


شعله را ملایم کرده و با پشت قاشق مرتب به مخلوط فشار آورده تا یکدست شود.و از حالت سفتی و سنگینی اولیه در بیاید
بعد از اضافه کردن آرد تا موقعی که کامل مخلوط شد،از این لحظه به بعد حدود 10 دقیقه زمان میگیریم تا خوب خمیر پخته شود و مرتب زیر و روش میکنیم تا ته نگیره.





میگذاریم خمیر را تا خنک شود.منظور از خنکی از داغی افتادن است.حواستون باشه که اگه خنک شد دیگه تخم مرغاتون مخلوط نمیشه.(با انگشت کوچیک دست راستتون بزنید توی خمیر اگه احساس سوزش نداشتید ولی گرم بود تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن میزنید.من اینجا کمی وانیل بهش زدم که بوی زهم نداشته باشه.




روغن را توی تابه ریخته.بامیه ها را توی قیف ریخته با سر ماسوره شکوفه،با یه قیچی چرب جدا شون میکنیم.

بعد بامیه ها رو روی حرارت گذاشته (ملایم)تا مغز پخت و طلایی بشن



سپس از ماهیتابه در آورده و در شهد غلیظ ریخته حدود 3-4 دقیقه گذاشته،سپس در صافی و بعد هم نوش جان کنید.
شهد باید ولرم باشه.
توصیه میکنم اول شهد رو درست کنید بذارید کنار بعد برید سراغ درست کردن بامیه.
طرز تهیه شهد:
شکر+آب روی حرارت تا شکر ذوب شود.سپس زعفران را اضافه میگذاریم کمی غلیظ شود(حدود 15 دقیقه) بعد از این زمان کمی از شهد توی قاشق گذاشته.بذارید سرد بشه .بعد از قاشق سرریزش کنید.اگه با غلظت اومد لب قاشق شهد آمادست.میتونید توی شهدتون 1 ق غ گلوکز یا بادکا بریزید (این واسه براق شدن بامیه هاتونه)
بعد آبلیمو ریخته و میگذاریم ولرم شود.

بامیه نباید زیاد توی شهد بمونه ،اگه موند نرم میشه
اگه میخواید بامیتون بازاری و سفت باشه 2 تخم مرغ و اگه میخواید پوک باشه 3 تخم مرغ بزنید.
روغن بامیه باید سرد باشه همون ابتدا .بعد که بامیه ها رو چیدیم شعله رو روشن میکنیم.
شهد باید از داغی افتاده باشه ولی سرد نباشه.بامیه ها باید داغ باشن که وقتی توی شهد ولرم ریختیم شهد رو به خودش جذب کنه.حواستون باشه در غیر اینصورت جذب نمیشه.






نوع مطلب :
برچسب ها : سفره رمضان،
لینک های مرتبط :

جمعه 17 شهریور 1396 11:29 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون. به سایت ما هم حتما
سر بزنید
محب مهدی (عج)سپاس از محبتتون
یکشنبه 13 فروردین 1396 05:55 ب.ظ
Hurrah! In the end I got a web site from where I be able to actually
get helpful information concerning my study and knowledge.
محب مهدی (عج)thanks
چهارشنبه 30 تیر 1395 01:42 ق.ظ
وای دختردایی جونم،بهت افتخار میکنم،مثل همیشه احسنت به تو،ماشالله هنرمندیا
محب مهدی (عج)سلام عمه خانمی.مممنونم از لطفت گلی.محبت کردی.سلامت باشی عزیز
دوشنبه 31 خرداد 1395 05:37 ب.ظ
به به عالیه خسته نباشید
محب مهدی (عج)زنده باشید مهربون
چهارشنبه 26 خرداد 1395 09:28 ق.ظ
سلام بانو
طاعات و عباداتتون قبول و مرسی از آموزش خوشمزتون
محب مهدی (عج)سلام .ممنون از مهر و محبتتون,همچنین,التماس دعا
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه