محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین
جمعه 28 آبان 1395 :: نویسنده : محب مهدی (عج)




آموزش در ادامه...

"به نام خدا"
مواد لازم:شیر محلی(گاو یا گاومیش یا مخلوطی از هر دو) 2 کیلو
ماست محلی حدود 4-5 ق غ
ابتدا شیر را جوشانده میگذاریم کمی ولرم شود.انگشت کوچک دست راستمان را در شیر فرو کرده اگه داغی اون در حدی نبود که باعث سوزش دستمون بشه ماست را بهش اضافه کرده و کمی با قاشق هم زده.درب ظرف را گذاشته در یه جای گرم حدود 2/5 تا 3 ساعت بماند.




بعد یه خلال دندون وسط ماست گذاشته اگر نیفتاد و ایستاد یعنی آماده است باید ظرف ماست را با تکان کم در یخچال برای مدت 4-5 ساعت بگذاریم بماند.
هر یک ساعت یک پارچه نخی آروم روی سطح ماست میذاریم و بعد از یکساعت عوضش میکنیم،تا آب ماست کامل گرفته بشه و ماست قالبی در بیاد.حتما برای چیته زدن از ماست محلی استفاده کنید و گرنه ماستتون کشدار میشه اگه از ماستای کارخونه ای استفاده کنید.
خلال روی ماست رو از خانم گل آور یاد گرفتم.
و ماست توی کوزه و قالبی در اومدنش را از وبلاگ باران قاصدک یاد گرفتم









نوع مطلب :
برچسب ها : دسرها،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 5 دی 1395 08:48 ق.ظ
سلام عزیزم خیلی خیلی عالی شده خیلی خوشحالم که خوشت اومد
یکشنبه 21 آذر 1395 11:52 ب.ظ
واییییییییی عجب ماستی شده عالیه
دور ظرف ماستتو پتو پیچ نکردی
محب مهدی (عج)نه.چون اینجا گرمه اینکارو نکردم ولی الان که هوا خیلی سرد شده باید حتما پتو پیچ کنم و بذارم کنار بخاری تاببنده
شنبه 29 آبان 1395 05:56 ب.ظ
سلام عزیزم ممنون ک ب یادم بودی
راستش فعلا ک زمان امتحاناس منم سرم شلوغه
ی مدتی احتمالا داره نیام یا کمتر بیام
وبلاگو چک میکنم ولی پست کم میزارم با شاید نذارم
موفق باشی
محب مهدی (عج)سلام گلی.مدت زیادی نبودی.گفتم کجا رفته.ان شاالله خیره.هر چی خدا بخواد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه