محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین
پنجشنبه 2 دی 1395 :: نویسنده : محب مهدی (عج)


آموزش در ادامه..


"به نام خدا"
مواد لازم:ژله انار-پودر ژلاتین2ق غ-آب تصفیه 3 لیوان-8 ق غ شکر-دانه انار-بستنی وانیلی آب شده به اندازه 1 لیوان،ژله آلوئه را 1 عدد
ابتدا کف قالب را اگر پلاستیکی باشد چرب کرده و اگر فلزی باشد با آب شسته و میذاریم دو ساعت توی فریزر ،بعد خارج کرده و کار را شروع میکنیم.
کف قالب را تا مقدار مورد نظرمان دانه انار ریخته.روی اون از ژله اناری که داشتیم *(توضیح در پایین)را با قاشق کم کم روی انارها ریخته تا انارها شناور نشوند.در واقع کمی کمتر از آخرین ردیف دونه های انار میریزیم.میذاریم یخچال20 - 30دقیقه بمونه و غلظتش و سفتی اون مثل سفیده تخم مرغ بشه.
از یخچال خارج کرده روی اون ژله بستنی ریخته دوباره 20-30 دقیقه(بستگی به دمای یخچالتون داره)میذاریم ببنده ولی نه کامل ،در حد سفیده تخم مرغ.دوباره باقی دونه انارها رو روش ریخته با قاشق از ژله انار ریخته که شناور نشه در یخچال و حدود 20-30 دقیقه و در پایان ادامه ژله بستنیها رو ریخته و بمدت چند ساعت تا سفت بشه.
برای برگردوندنش آب جوش درست کرده و ظرف ژله رو از بیرون میذاریم توش وقتی کناره هاش آزاد شد،کف دستمون و کف ظرف سرو کمی خیس باشه(تا اگر ژله کمی جابجایی در ظرف سروتون نیاز داشت راحت با تکان دادن ظرف سرو به جای دلخواه لیز بخوره.سریع برمیگردونیم.

نکات:
*طرز تهیه ژله انار: 1 بسته ژله انار رو با 2 لیوان آب تصفیه+4 ق غ شکر+1 ق غ پودر ژلاتین مخلوط در ظرف چینی روی بخار کتری تا یکدست بشه.سرد که شد استفاده میکنیم.
*ژله بستنی هم :1 بسته ژله آلوئه را +4 ق غ شکر+1 لیوان آب تصفیه +1 ق غ پودر ژلاتین با هم مخلوط روی بخار کتری بنماریش کرده خنک که شد با 1 لیوان بستنی کاملا آب شده خوب مخلوطش میکنیم.

*وقتی میگیم غلظتش مثل سفتی سفیده تخم مرغ باشه و کاملنبنده،واسه اینه که وقتی برش میگردونیم لایه ها از هم جدا نشن و بهم بچسبن.




نوع مطلب :
برچسب ها : دسرها،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه