تبلیغات
آشپزی و تزیین - شیرینی زبان،پروانه،خمیر هزارلا
محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین





آموزش کامل در ادامه مطلب...
"به نام خدا"
مواد لازم:
خمیر :
آرد سفید و سرد(نصف روز در فریزر باشد )450 گرم-کره نرم 50 گرم-نمک نصف ق چ-آب یخ (تگری) 1/5 پیمانه
لایه بین خمیر:
مارگارین(در دمای محیط باشد) 410 گرم-آبلیموی تازه 2 ق چ- نمک نصف ق چ-آرد سرد(فریز شده) 130 گرم

ابتدا مارگارین+نمک+آبلیمو را با قاشق  مخلوط کرده،

سپس آرد سرد را با الک کم کم اضافه کرده با قاشق مخلوط کرده به شکل مربع(اندازه اش به قد کف دست باشد)به این شکل در آورده و در پلاستیک گذاشته و در یخچال میذاریم تا سرد بماند.

برای تهیه خمیر آرد خمیرمان را با کره و نمک مخلوط کرده


 با دست تا حالت خرده نان پیدا کند.

آب را کم کم اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد.ممکنه همه آب زیاد باشه(بسته به آبخوری آردتون فرق میکنه)حدود 8-10 دقیقه با دست ورز داده.با چاقو یه به اضافه روی سطح خمیر کشیده اگه هنگام چاقو کشیدن مثل هندوانه قاچ خورد و خودش باز شد یعنی دیگه نیاز به ورز دادن خمیر نیست.

15 دقیقه در یخچال گذاشته در نایلون
از یخچال خارج کرده یه به اضافه روی خمیر کشیده با وردنه از چهار طرف خمیر را باز کرده ،وسطش برآمده میماند.
البته اول سطح کار را آرد پاشی کنید تا خمیر نچسبد.
لایه بین خمیر که در یخچال آماده کرده بودیم(اولی با مارگارین بود)در قسمت برآمده گذاشته و از هر چهار طرف روی خمیر را میپوشانیم.





مثل بقچه میشود.برعکسش کرده،تمام درزها به زیر رفته حالا از رو با وردنه با ضربه های محکم روی خمیر زده تا پهن




شود.

از دو طرف خمیر را تا زده و یک طرف را روی طرف دیگر انداخته (در واقع چهار لایه خمیر داریم که روی همقرار دارند)در یخچال رویش نایلون کشیده بمدت 20 دقیقه نگه میداریم.



در کل چهار مرحله هر مرحله چهار تا و هر 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم.
هر بار در آورده به وردنه سنگین روی خمیر کشیده و بعد تا زده و باقی مراحل
تا اینجا میشود خمیر هزار لا


خمیر را دو نصف کرده یکی را پهن کرده با وردنه،

البته زیرش آردپاشی کرده روی آن شربت بار ریخته،سپس پودر قند پاشیده،

با قالب بسکوئیت زبان جفت جفت هم قالب زده و در قالبی که خیس کردیم،جفت جفت قرار داده

و با چاقو یه برش در وسطش میدهیم.

سپس 30 در یخچال رویش نایلون کشیده تا خنک شوند بعد راهی فر کنید.
در فر ابتدا 200-220 درجه تا شوک بهشون داده بعد که کامل پف کردن ،حرارت فر را پایین آورده تا کامل برشته بشن.
وقتی در آوردین شربت بار خنک روشون ریخته و پودر نارگیل یا پسته پاشیده و سرو کنید.

نیمه دیگه خمیر رو باز کرده قالب بیضی زده از وسط میشکنیم تامثل پروانه بشن.



برای پروانه نیاز به خیس شدن قالب نیست.جفت جفت کنار هم چیده.
نیاز به استراحت ندارند.
بعد از پخت روشون شربت بار ریخته و روی اونها پودر قند الک کنید.

درب فر اصلا باز نشود.
ظرف آب در کف فر هنگام پخت فراموش نشود.
منظور از جفت چیدن شیرینیها در قالب به این خاطر است که اگه با فاصله چیدیم شیرینیها کج میشوند و شکل درستی ندارند.






نوع مطلب :
برچسب ها : شیرینی خشک، خمیر هزارلا،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 8 اسفند 1395 05:06 ب.ظ
سلام خانمی هنرمند،خیلی خوشگل و خوشمزه به نظر میرسه،انشالله بعد از خانه تکانی حتما درستش میکنم.فقط یه سوال مارگارین با کره چه فرقی میکنه؟ میشه به جاش کره بریزم؟
محب مهدی (عج)سلام خانمی.مارگارین فکر میکنم خیلی چربتره.مخصوص شیرینیهای کره ای هستش.تا حالا با کره امتحان نکردم ولی بهتره از همون مارگارین که لوازم قنادیها دارن استفاده کنید.ان شاالله حتما امتحانش کن.ممنون از حضورتان.ببخشید دیر جواب دادم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه