محبان مهدی(عج) او خواهد آمد...
آشپزی و تزیین
دوشنبه 17 مهر 1396 :: نویسنده : محب مهدی (عج)

آموزش در ادامه...
"به نام خدا"
ماست محلی را درون یه بشکه ریخته ،درب بشکه رو با گذاشتن پلاستیک بسته و حدود 10 دقیقه شروع به هم زدن میکنیم.
اصلا آبی اضافه نکنید.دوغ را روی حرارت در ظرفی گذاشته و مرتب هم میزنیم با همزن دستی.اصلا از هم زدن دست نکشید که دوغ روی حرارت نبره.حدود نیم ساعتکه جوش اومد و چند جوش خورد.گاز رو خاموش کرده میگذاریم کاملا خنک شود.


یه پارچه نخی روی یه آبکش گذاشته و به آرامی با ملاقه دوغ سرد شده را روی پارچه میریزیم.
باید خنک بشه(نکته مهم)اگر خنک نشد اینجا دوغ کامل از پارچه رد میشه



خوب که آبش کشیده شد و سفت شد با دست گرد گردش کرده در سینی چیده.میگذاریم تا خشک شود.
آبی که از آبکش رد میشه.میتونیم چند روز نگه داریم تا خوب ترش بشه،اونوقت روی حرارت ملایم گذاشته.تا چند ساعت تبدیل به قارا بشه


نمک رو اگه نمیخوایم قارا درست کنیم همون اول که دوغ جوش میخوره اضافه میکنیم.سعی کنیم خوش نمک باشه.ولی اگه خواستین قارا هم درست کنید نمک رو بعد که آبش کشیده شد،قاطی کرده که این کارو یکم سخت میکنه.اگه حین جوش دوغ نمک بدیم،قارا بینهایت شور میشه(دقت کنید)
حتما از ماست یا دوغ محلی استفاده کنید




نوع مطلب :
برچسب ها : ترشیجات و لواشک،
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محب مهدی (عج)
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آمارگیر وبلاگ

ابزار هدایت به بالای صفحه